Якщо майбутні вихідні ви плануєте провести за містом і при цьому приготувати шашличок, вам стане в нагоді рецепт незвичайного соусу
Як стверджує шеф-кухар заміського клубу «Розгуляєво» Євген Песин, який і поділився цим секретним рецептом: «Цей незвичайний соус підкреслить смак будь-якого м'ясного виробу». А родзинкою цього соусу є звичайне пиво, яке частіше за все беруть з собою на природу всі відпочиваючі, повідомляє сайт «Їмо зі смаком».
Отже, для приготування соусу під шашличок необхідно приготувати цибулю, гострий маринований перець, зелень, 1 ст. ложку томатної пасти і 1 склянку пива. Маринований перець подрібнюємо (краще це зробити вдома і в рукавичках - прим.). Цибулю очищаємо і як можна дрібніше нарізаємо. Зелень теж подрібнюємо. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, додаємо томатну пасту і пиво. Все ретельно перемішуємо і подаємо до шашликів.
До речі, як розповіла керівник кулінарного проекту «Їмо зі смаком» Світлана Наумова, поливати шашлички під час приготування можна не тільки водою або вином, а й пивом. Це додасть страві приємну «хмільну» нотку. За матеріалами «Багнет»