Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » НАТО інспектувало житомирських військових
 
16-10-2009, 16:36  Суспільство

НАТО інспектувало житомирських військових

 
'НАТО

Частини і з’єднання Збройних Сил України, що дислокуються у Харківській та Житомирській областях, відвідала делегація Офісу зв’язку НАТО в Україні.

Головна мета робочої поїздки делегації Офісу зв’язку НАТО в Україні, яку очолював радник при Міністерстві оборони України підполковник Бундесверу Карл Цандлер, полягала у ознайомленні зі станом переходу Збройних Сил України на професійну основу та системою відбору військовослужбовців-контрактників на солдатські та сержантські посади.

Перебуваючи на Житомирщині, іноземні гості зустрілися і поспілкувалися з генералами та офіцерами штабу 8-го армійського корпусу Сухопутних військ, життєдіяльністю воїнів-десантників 95-ї окремої аеромобільної бригади та взяли участь у брифінгу з питань рекламування контрактної служби, що відбувся на базі 155-го Територіального центру комплектування військовослужбовцями за контрактом.
А на Харківщині члени делегації Офісу зв’язку НАТО в Україні присвятили свій час спілкуванню з ректором і викладачами Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” у складі якого знаходяться одразу три військові навчальні заклади Міністерства оборони України: Військовий коледж сержантського складу, Гвардійський факультет військової підготовки та кафедра військової підготовки студентів за контрактом.

Під час зустрічі ректор Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” Леонід Товажнянський детально поінформував іноземних гостей про налагоджену у виші систему перепідготовки звільнених з військової служби офіцерів Збройних Сил.
А в ході відвідування Військового коледжу сержантського складу Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” для делегації Офісу зв’язку НАТО в Україні було проведено брифінг за участю начальника Військового коледжу полковника Олександра Боброва та начальника Гвардійського факультету військової підготовки полковника Олександра Серпухова.

Під час брифінгу іноземних гостей було ознайомлено із системою багаторівневої підготовки та перепідготовки сержантського та старшинського складу, а також основними завданнями Військового коледжу сержантського складу.

Також представників Офісу зв’язку НАТО в Україні ознайомили зі складовими навчальної роботи коледжу, навчальною і організаційно-штатною структурою та матеріально-технічною базою.Необхідно зазначити, що на базі Військового коледжу проводиться підготовка військовослужбовців служби за контрактом за трьома рівнями. Базовий рівень передбачає підготовку сержантського складу на посади командирів відділень та головних сержантів взводу. На середньому рівні підготовки проводиться навчання курсантів на посади головних сержантів рот, батальйонів, сержантів штабу. Курсантів, які навчаються за програмою вищого рівня підготовки, готують на посади головних старшин (бригади, корпусу), сержантів-інструкторів навчальної військової частини.

По завершенню заходу представники іноземної делегації обмінялися досвідом та думками з офіцерами та курсантами військово-навчальних закладів щодо поліпшення підготовки курсантів.

Також на Харківщини представники Офісу зв’язку НАТО в Україні відвідали 153-й Територіальний центр комплектування військовослужбовцями за контрактом, де ознайомилися з організацією роботи Центру, напрацюваннями, існуючими проблемами, зокрема, щодо проведення рекламних кампаній контрактної служби.


Сержантский корпус гібне тому що тількі з приїздом амеріканців ми прислуховуємось, звернить увагу на те що фахова підготовка проводиться з рядовим складом на початковому рівні а на базовому рівні проводиться методична та лідерска підготовка протягом 1,5 місяця і це не ми видумали це диктує світовий досвід підготовки сержантського корпусу наприклад навчальні центри ЗС США найпрофесійнішею системою підготовки а нам требо звернути увагу на усунення хамских контрктників та відпрацювання системи відбору сержантів у частинах але підконтролем кадровіх структур ГШ ЗСУ, а то командири частин можуть провести відбір за своїм матеріальним баченням. С повагою до людей котрі не хочуть працювати на комерцію а бажають служити батьківщині.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!