Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирському парку невихований підліток показав міліціонерам голий зад
 
15-11-2010, 20:23  Суспільство

У Житомирському парку невихований підліток показав міліціонерам голий зад

 
Влітку в парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна міста Житомир проходив рок-фестиваль, який привернув увагу багатьох мешканців та гостей обласного центру.

0



Як повідомляє помічник начальника Королівського райвідділу Ольга Семенюк, в цей день співробітники міліції забезпечували охорону громадського порядку, постійно патрулюючи територію проведення заходу та парк. Однак без несподіванок не обійшлося. Загальне святкування іноді провокує неадекватні вчинки.

Так, в одній групі підлітків та молоді, неповнолітній хлопець при появі міліціонерів повів себе, м'яко кажучи, не зовсім виховано. Підліток, скинувши штани, показав свої сідниці і відразу кинувся бігти. Його шлях проходив через сходи, де він, занадто поспішаючи, спіткнувся і впав, при цьому забивши собі руку.

Працівники міліції затримали хлопця і доставили в дільничний пункт міліції, куди викликали і його батьків. Приблизно через 20 хвилин приїхала мати хлопця і їх обох відвели в Королівський райвідділ міліції. Однак там вони не стали чекати з'ясування всіх обставин, і залишили райвідділ.

Пізніше міліція з'ясувала що, хуліганом виявився 15-річний житель Житомира, який навчається в одному з навчальних закладів міста. Зараз відносно нього порушено кримінальну справу за статтею 296 (Хуліганство, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) Кримінального Кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді штрафу або арешту на строк від шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років.

Однак, хлопець свою провину не визнає. Тому остаточну крапку в цій історії поставить суд, на розгляд якого в даний час і винесено кримінальну справу.

Винним у цій ситуації є не тільки сам хлопець, а й батьки, які несуть відповідальність за вчинки дітей, як мінімум, до їх повноліття. І мова не тільки про юридичну відповідальність, а й моральну.
За матеріалами «Журнал Житомира»


A.C.A.B.
Респєкт хлопцу.


молодца
политическая партия Союз анархистов Украины проводит в Мариуполе 27.11.2010 в 12.00 митинг против беспредела работников МВД.
http://vkontakte.ru/event21379273 приглашаются представители полит партий,общественных организаций и просто неравнодушные жители Мариуполя.
просьба ко всем принять участие в распространении ,разместить на стене и в статусе ссылку информации.


уси ци гайсы в погонах (........-бэтмэны) дитлошок також дитлошок .бэтики охеревшые с цинизмом .что такое цинизм.кто знает? бэтики мудаки

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!