Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як посуд впливає на апетит і настрій?
 
17-11-2010, 20:56  Суспільство

Як посуд впливає на апетит і настрій?

 
Тарілка певного кольору може підняти нам настрій або погіршити його.

0



Мало хто приділяє увагу таким, на перший погляд, маловажним деталям, як колір і форма тарілок і чашок. Але форма і колірна гамма посуду здатна вплинути на наш емоційний стан.

Якщо ти хочеш схуднути, значить їсти з білого і світлого посуду тобі протипоказано. Їжа в білій тарілці виглядає більш апетитною, та й взагалі, всі світлі тарілки надають блюду апетитний вигляд. А ось посуд жовтого кольору надає хороший вплив на відчуття насичення. Поївши з такої тарілки, більшість людей відзначають швидке насичення.

Посуд червоного кольору не рекомендується використовувати взагалі, тому що червоний колір будить агресію і тривогу, і надає відчуття незадоволеності від їжі. Вибираючи чайний сервіз, віддай перевагу ніжно-рожевому кольору, а ось блакитний колір варто обійти стороною. Психологи впевнені, що цей колір може стати ініціатором сварки під час чаювання. Але для салатников блакитний колір підійде як не можна краще.

Чорний колір посуду відвертає від їжі. Цей колір робить будь-яку страву непривабливою і неапетитною. Самим непривабливим вважається зелений посуд. Але крім кольору, форма посуду теж впливає на психологічний стан людини.

Невитіювата кругла тарілка убезпечить їжу від негативної енергії, а квадратна форма тарілки надає сміливості. Але слід зазначити, що для людей вибухового і запального характеру вживати їжу з квадратних тарілок не рекомендується, а ось на романтичному вечері квадратний посуд додасть гостроту відчуттів двом закоханим.

Звичайно, людина сама повинна вибирати, посуд якої форми і якого кольору їй більше подобається. І надто багато уваги приділяти цьому все ж таки не варто, але і повністю не приймати це до уваги теж неправильно. Просто при виборі посуду довірся своїм смакам, уподобанням і інтуїції, і тоді посуд, якої б форми і кольору він не був, буде твоїм помічником в будь-яких умовах.

За матеріалами kuhposudka.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!