Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як зробити вихідний незабутнім?
 
5-12-2010, 21:04  Суспільство

Як зробити вихідний незабутнім?

 
«Життя - це не ті дні, що пройшли, а ті, що запам'яталися» - стара мудра істина.


Як зробити вихідний незабутнім?



Що ви робите у вихідні? Спите до обіду, а потім ще півдня думаєте, чим би зайнятися? Зрештою, день вважається вдалим, якщо ввечері вдалося добре потусити, залишившись в живих після нічної тисняви в метро. Багато хто забуває про те, що вихідні - це дорогоцінні моменти, якими гріх розкидатися.

Це єдині вільні дні, коли ми не ганяємося за заздалегідь розписаним маршрутом: підйом, сніданок, транспорт, пари, обід ... і так далі. У звичайні дні ми практично завжди виконуємо заданий графік на всі 100. А що якщо скласти план і на вихідні? Але ніякого напрягу у вигляді виконання домашніх завдань суботнім вечором. Тільки те, що допоможе зробити день незабутнім. Загалом, суцільні корисні задоволення.

Отже, ранок. Вранці можна встати, коли захочете, але пам'ятайте, що цей час доби закінчується до 12 години. Так що, якщо ви встигли виспатися до цього часу, можете читати далі. Якщо ні, то відкладіть до наступних вихідних. Отже, ви встали, поставили бадьору музику, підняли ліву ногу, підняли праву руку, злегка поворушіть ними, і можна вважати, що суботня зарядка «для лінивих» зроблена. Перейдемо до сніданку: вівсянка (якщо в душі ви англієць), яєчня з беконом (знову ж, якщо ви англієць), або просто чай (якщо ви не голодні, і якщо ви все той же горезвісний англієць). А якщо ви не зовсім англієць, то за сніданком пропонуємо вивчити кілька англійських виразів: busy brain (втомлений чоловік), dormcest (романтичні відносини між студентами одного гуртожитку), mouse potato (людина, що проводить занадто багато часу за комп'ютером).

Запам'ятали, поснідали, одяглися? Виходьте на вулицю! Причому відразу, поки вас не затягнули Інтернет, телевізор та інші домашні «принади» і ви не перетворилися на mouse potato.

Щоб цей день дійсно запам'ятався, візьміть з собою фотоапарат. Що фотографувати на вулиці? Забудьте про класичні, обридлі всім мізансцени «я-посміхаюся-на-тлі-клумби». Беріть приклад з французьких фотографів тридцятих років, які увічнювали звичайних перехожих у повсякденних ситуаціях. Цей жанр називається «photographie humaniste». Покличте друзів - разом веселіше!

Після «фоторепортажу» пропонуємо поєднати приємне з корисним. Дістаньте з полиці книжку, яку вам давно треба або хотілося прочитати і вирушайте ... ні, не на диван. Відправляйтеся в громадський транспорт (краще за все почати подорож з кінцевої зупинки, щоб зайняти зручне місце) або на дах своєї багатоповерхівки, прихопивши з дому стілець, або в парк. Буде багато відволікаючих чинників (особливо в громадському транспорті), але врешті-решт це лише допоможе концентрації уваги на читанні.

Ближче до вечора можете покликати друзів і сходити на виставку. Щоб справити враження розумної людини, заздалегідь перегорніть кілька книг з цитатами відомих людей: «Мистецтво - це передчуття правди» - якщо виставка вам сподобається; «мистецтво створює міраж, обманює нас» - якщо виставка буде так собі, ну і нарешті «до мистецтва потрібно підходити простіше »- якщо ви взагалі нічого не зрозумієте.

Після виставки пропоную відправитися розслабитися. Виберіть місце і людей, які мають у своєму розпорядженні натхнення до цікавої дискусії. Що можна обговорити? Наприклад, нові способи заробляння грошей. Може, відкрити ательє невдалих фотографій? Або вигулювати вечорами сусідських собак? А у вас які ідеї?

День можна закінчити як завгодно, але так, щоб запам'яталося: придумати свій фірмовий рецепт коктейля і напоїти злу (але довірливу) сусідку, потанцювати або просто-напросто скласти план на наступний вихідний день, який, за старою доброю традицією, тепер просто зобов'язаний буде вам запам'ятатися .

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!