Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські студенти презентували свої проекти інтеграції України в НАТО
 
5-12-2010, 21:26  Суспільство

Житомирські студенти презентували свої проекти інтеграції України в НАТО

 
Житомирські студенти презентували перед дипломатами країн - членів Євросоюзу свої проекти з інтеграції України до ЄС і НАТО.

Житомирські студенти презентували свої проекти інтеграції України в НАТО



Таку можливість їм надала Міжнародна наукова конференція "Сучасний стан та перспективи розвитку Україна на шляху до євроатлантичної співпраці", що відбулося у Житомирі.

У заході, організованому Благодійним фондом "Срібна вежа" за підтримки Посольства Королівства Норвегія в Україні, брали участь Надзвичайний і Повноважний Посол Норвегії Олав Берстад, представники посольств Польщі та Литви в Україну, Почесний консул Республіки Польща у Житомирі Юрій Водерацкій.

Наукова конференція відбулася в рамках реалізації проекту "Україна. Молодіжний вектор євроатлантичного співробітництва".

У представлених проектах студенти висловили власне розуміння економічної та соціально-культурної складової НАТО. Думка молодих людей з цієї нагоди є, на переконання Юрія Водерацкого, дуже важливим, оскільки "молодь - це один з основних гравців на перспективу".

"Сучасні хлопці та дівчата будуть представляти інтереси своєї держави, тому їм у першу чергу потрібно знати ту чи іншу проблематику, мати своє бачення різних політичних процесів, щоб приймати в подальшому активну участь у розвитку держави та приймати вірні рішення, політично незаангажовані та корисні для України ", - зазначив Почесний консул.

За його словами, цей проект, який почався влітку і проходив у кілька етапів, є практично ексклюзивним в країні. 12 студентів - авторів кращих проектів - отримали сертифікати Благодійного фонду "Срібна вежа" за успішну участь у конференції.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!