Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У місті Бердичів у воді з-під крана завелися мікроорганізми.
 
7-12-2010, 01:26  Суспільство

У місті Бердичів у воді з-під крана завелися мікроорганізми.

 
У Житомирській області в райцентрі Бердичів у воді з'явилася невідома живність.

У місті Бердичів у воді з-під крана завелися мікроорганізми.



- Подивилась у відро - а там щось плаває. Взяла налила воду в склянку, розгледіла: дійсно, щось маленьке плаває, - говорить бердичівлянка.

Це "маленьке" завелося у воді з-під крана. Цих істот бердичівлянка Світлана Іванівна називає жаб'ячими пуголовками, хоча насправді вони більше схожі на личинок комара.

Щоб їх розвести, багато зусиль не потрібно, каже жінка. Знаючи, що у водопостачанні бувають збої, вона набрала відро води про запас. Згадала про нього через три тижні, коли одного вечора в крані зникла вода. Але скористатися рідиною з відра жінка так і не змогла, бо окрім шару коричневого осаду, там з'явилися живі істоти. Їх декілька десятків, всі жваво пересуваються у воді, то наближаються до поверхні, то ховаються на дні.

Два роки тому подібна живність завелася в каструлі Світлани Іванівни. Тоді, каже, вона з родичами тільки посміялася. А ось на цей раз звернулася в місцевий водоканал за поясненнями. Там відповіли, що при тривалому відстоювання у воді дійсно може зародитися життя.

- Я поговорила з інженером Анатолієм Івановичем, розповіла йому про ситуацію. Він сказав, що якщо вода довго стоїть, то стає непридатною для вживання і в ній можуть завести мікроорганізми. А так вона придатна для використання. Сказав, що сам її п'є, - заявила Світлана Іванівна.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!