Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Янукович наказав зробити українські дороги на європейському рівні
 
13-12-2010, 09:50  Суспільство

Янукович наказав зробити українські дороги на європейському рівні

 
Віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесніков визначив першочергові напрямки організації роботи галузі.

Янукович наказав зробити українські дороги на європейському рівні



«Президент України поставив дуже просте завдання: створити, як мінімум, у Східній Європі найсильнішу інфраструктуру», - цитує Колеснікова Інформаційний центр Україна-2012.

Як підкреслив Колесніков, в рамках підготовки до Євро-2012 України отримає чотири сучасних аеропорти. «Проблема № 1 після Євро - Сімферополь, Одеса, Запоріжжя. Потрібно також відновити інфраструктуру тих аеропортів, які сьогодні не працюють: Луцьк, Полтава та інших », - сказав він.

Також Віце-прем'єр зазначив, що зараз готується контракт з компанією Хюндай з організації швидкісного залізничного руху. «Швидше за все, він буде підписаний найближчим часом, і вже навесні 2011 року українці отримають якісні перевезення європейського рівня за доступними українськими цінами», - підкреслив він.

На переконання пана Колеснікова, найважливіша інфраструктурна складова - автомобільні дороги. Побудувати якісно, швидко і з найменшим ризиком розкрадання дозволить залучення провідних європейських компаній. «Дороги - це дороге, але необхідне задоволення. До всіх українських ямкових ремонтів підходить гарне прислів'я «скупий платить двічі», - сказав він. - Тому дороги повинні бути побудовані. Ми будемо залучати провідні інститути, фахівців з проектування та контролю за якістю з України, Німеччини, Франції, Італії, США. По-друге, потрібно відібрати ті компанії, які дорожать своєю репутацією: тобто, має бути конкуренція між тими компаніями, які мають технічну, матеріальну базу, базу менеджменту для будівництва доріг. Третя умова: потрібно сьогодні використовувати сучасні технології, починати шлях з біополотна, яке, як у всьому світі, викладається на піщану основу. Це дозволяє в майбутньому не мати ямок і не «списувати» кошти на ямковий ремонт ».

Крім того, навколо міст-мільйонників будуть побудовані кільцеві дороги - за принципом МКАД в Росії. «До Євро-2012 ми зробимо все, що можливо. У першу чергу, Київ повинен мати нове кільце », - сказав віце-прем'єр.

Борис Колесніков зазначив, що вже в кінці січня 2011 року буде підготовлена перша частина Концепції автомобільних доріг.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!