Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У селі Піски Житомирського району відкрився новий дитячий садок!
 
22-12-2010, 01:40  Суспільство

У селі Піски Житомирського району відкрився новий дитячий садок!

 
До свята Святого Миколая у селі Піски Житомирського району відбулося урочисте відкриття дошкільного навчального закладу на 50 дітей.

0



На відкриття дитячого садка прибули перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко, голова адміністрації Житомирського району Андрій Кулик, представники бізнес структур, батьки та спонсори. За рахунок перевиконання дохідної частини з районного бюджету на реконструкцію приміщення, ремонт тепломережі та системи водопостачання дитячого садка було виділено 182 тисячі гривень.


У цьому селі не було дитячого садочка, що створювало чимало складнощів для працюючого населення. Раніше це було складське приміщення і тільки після того як воно перейшло на баланс сільської ради постало питання відновлення діяльності дошкільного навчального закладу. Реконструкція приміщення тривала більше року завдяки спільним зусиллям районної та сільської влади та спонсорів: товариства "Украгрозакупівля" і консервного заводу. На урочистостях багато теплих слів було сказано на адресу всіх хто брав участь у створенні цього дошкільного закладу. І як результат на сьогодні дитячий сад відвідує 23 дитини.
За матеріалами reporter.zt.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!