Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Новограді-Волинському назріває криза громадського транспорту
 
25-12-2010, 00:07  Суспільство

У Новограді-Волинському назріває криза громадського транспорту

 
Складна ситуація з пасажирськими перевезеннями склалася в місті Новограді-Волинському. Вже тиждень міські автобуси працюють на лінії лише у години "пік" - вранці і ввечері.

У Новограді-Волинському назріває криза громадського транспорту


Як повідомили у відділі інформації і зв'язків з громадськістю міської ради, директор товариства "Новоград-транс сервіс" Віктор Пелешок, з яким міська влада уклала договір на пасажирські перевезення, повідомив міському голові про зміни в русі автобусів.

Зокрема, перевізник зазначив, що підприємство у зв'язку зі зростанням ціни на паливно-мастильні матеріали та запчастини до автобусів позбавлене необхідних коштів на закупівлю пального, на своєчасну виплату зарплати і ремонт автобусів. До того ж постачальники палива відмовилися заправляти автобуси в борг.

Крім того, державою не відшкодовуються кошти за здійснення перевезень пільгових категорій громадян.

"Це не страйк, просто з 17 грудня ми змушені були пустити автобуси на лінію тільки в години" пік ", - зазначив В. Пелешок.

Вихід з транспортної ситуації, що склалася в місті, обговорено на засіданні виконкому міської ради. Надійшли дві пропозиції - на основних автобусних маршрутах щогодини вводити по одному автобусу для перевезення пільговиків і підвищити вартість квитків до 2 гривень.

Остаточне рішення буде прийнято після вивчення та обговорення цих пропозицій.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!