Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найбільше непотрібні новорічні подарунки
 
30-12-2010, 22:54  Суспільство

Найбільше непотрібні новорічні подарунки

 
Якщо ви купили в подарунок на Новий рік для близької людини хлібопічку, існує велика ймовірність того, що ваш подарунок ніколи не виймуть з коробки. Цей кухонний агрегат очолює рейтинг найбільш непотрібних подарунків.

Найбільше непотрібні новорічні подарунки



У Великобританії вирішили скласти список з новорічних подарунків, які потім роками припадають пилом на полицях нерозпакованими. Список особливо корисний напередодні святкового сезону, коли багато хто сушить голову над тим, що б такого придбати близьким людям.



На вершині цього рейтингу опинилися хлібопічки. Диво сучасної побутової техніки, яке дозволяє випікати домашній хліб різних сортів, ніколи не розпаковують 36% людей, які отримали цей пристрій в подарунок або купили його. Просто тому, що їм ліньки возитися з хлібопічкою - куди простіше піти в булочну-пекарню і купити смачний гарячий хліб там вже готовим.



На другому і третьому місці у списку непотрібних новорічних подарунків знаходяться тостери та кавоварки - 28% опитаних зізналися, що ніколи не доторкалися до цих приладів. І це досить дивно, адже якщо з хлібопічкою потрібно довго возитися, то одного разу встановленої кавоваркою користуватися досить легко і зручно.



Цікаво, що на вершині списку "людей з хлібопічки" опинився прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон. Під час своєї передвиборної кампанії він зустрівся з працівниками пекарні в Болтоні і зізнався, що недавно купив собі цей пристрій.

"Поки що ми з дружиною тільки прочитали інструкцію, - чесно розповів Кемерон. - Треба набратися рішучості і часу для того, щоб освоїти її". Дійсно, ідея пекти хліб вдома спонукає людину до покупки хлібопічки, але необхідність докладати до цього якісь зусилля не дозволяє йому навіть розпакувати свою покупку.


За матеріалами: medikforum.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!