Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Топ-5 найбільш незвичайних подарунків на День Валентина
 
10-02-2011, 22:25  Свято

Топ-5 найбільш незвичайних подарунків на День Валентина

 
До Дня закоханих магазини подарунків помітно активізуються і пропонують часом цікаві ідеї. Компанія «Восьме Небо» навіть склала рейтинг кращих романтичних сюрпризів, якими можна скористатися в столиці.

'Топ-5



Очолює його - персональний флешмоб (від 780 грн). Це організація якогось дійства з залученням великої кількості людей. Наприклад, до дівчини, яка йде по вулиці або працює в офісі, постійно підходять незнайомці й дарують квіти.

На другому місці - серенада (від 350 грн). Гітарист в обумовленому місці виконує знайому з дитинства романтичну пісню (наприклад, пісню трубадура з «Бременських музикантів»). А можна замовити скрипаля чи саксофоніста.

Далі в рейтингу йде ще один незвичайний спосіб вручення подарунка або просто букета квітів - через вікно (від 800 грн). Альпініст спускається з даху і дарує близькій вам людині все, що ви побажаєте.

На четвертій позиції - пелюстки троянд (від 350 грн), якими можна прикрасити кімнату або ванну, викласти серце на ліжку або напис, всипати сходовий майданчик.

А замикають рейтинг політ в подарунок: більш екстремальний - на двомісному літаку (730 грн), і більш романтичний - на повітряній кулі (від 3000 грн).
Фото В. Шкуленко
За матеріалами 8nebo.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!