Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі влада ліквідувала «засідку шкуродерів»
 
20-01-2011, 23:24  Суспільство

У Житомирі влада ліквідувала «засідку шкуродерів»

 
Начальник управління транспорту і зв'язку міської ради Володимир Клінчук повідомив на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху в Житомирі, що на перехресті вул. Східна - вул.Ватутіна встановлено порядовий рух транспортних засобів і дозволено рух вліво і прямо з лівого ряду, ліворуч із середнього ряду і прямо і направо з правого ряду.

У Житомирі влада ліквідувала «засідку шкуродерів»



На перехресті вул. Котовського - вул. Щорса відновлено табличку «напрям дії руху вправо» на червоне світло. Дозволено правий поворот транспортних засобів з вул. М. Бердичівської на вул. Черняховського (крім вантажного транспорту). Встановлено відповідну стрілку для здійснення правого повороту з вул. І. Кочерги на вул. Велику Бердичівську.

Нагадаємо, восени 2009 року зник знак, що дозволяє поворот на центральну площу. Водії, які їздили по цій вулиці роками, тихого зникнення не помітили. За що й поплатилися: зазівалися водіїв через метрів п'ятнадцять-двадцять за поворотом зустрічав наряд співробітників ДАІ.

Хтось із автолюбителів подбав про своїх колег, повісивши на стовпі попередження: «Засідка шкуродерів».


За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!