Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Міліція переведе українців на біометричні паспорти
 
2-02-2011, 22:41  Суспільство

Міліція переведе українців на біометричні паспорти

 
У Міністерстві внутрішніх справ прогнозують, що вже до літа в Україну почнуть виготовляти електронні біометричні паспорти.

Міліція переведе українців на біометричні паспорти



«Три-чотири місяці - паспорти будуть виготовлятися», - цитує «Інтерфакс-Україна» заяву міністра внутрішніх справ України Анатолія Могильова. За його словами, поки відкрите питання, які саме дані повинні будуть вноситися до біометричних паспортів.

А. Могильов також наголосив на необхідності мінімізувати вартість біометричного паспорта. За його словами, в Європі такий документ коштує близько 600 грн. Планується, що для українців біометричний паспорт буде коштувати стільки ж, скільки оформлення закордонного паспорта.

Міністр нагадав, що необхідно законодавчо врегулювати питання введення в Україні біометричних паспортів зокрема, конкретних даних які будуть у них вноситися.

За його словами, якщо відповідний законопроект буде прийнятий парламентом, то досить буде кілька тижнів для того, щоб українці змогли отримувати такі паспорти.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!