Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Губернатор Рижук: Житомир - місто звалищ, пеньків і зрізаних дерев
 
5-02-2011, 22:33  Суспільство

Губернатор Рижук: Житомир - місто звалищ, пеньків і зрізаних дерев

 
Губернатор Житомирської області Сергій Рижук загрожує штрафами за несанкціонований вивіз сміття. Він також обіцяє забезпечити полігони побутових відходів, а також несанкціоновані звалища системою відеоспостереження, щоб штрафувати порушників.

Губернатор Рижук: Житомир - місто звалищ, пеньків і зрізаних дерев



Про це губернатор сказав під час представлення проекту сміттєпереробного заводу, який мають намір побудувати інвестори в Коростені.

- Катастрофа в тому, що збільшується кількість сміття. Йде паскудство і люди звозять сміття несанкціоновано, саме туди, де найкрасивіші куточки, де починаються річки, де озера і ставки. У нас 1613 сіл, в кожному селі є по ставку, по два, по три. Це вже не ставки, це звалища, де бідні гуси плавають, і бідні діти час від часу купаються в цій зеленій воді.

Розтане сніг, і ми почистимо всі імпровізовані звалища, і нехай чує весь житомирський люд: вони не мені смітять, вони собі смітять. Ми поставимо туди приховані камери. І побачимо, хто туди буде везти сміття, і покараємо жорстоко за найвищими нормами чинного законодавства. Це я кажу в лютому, щоб у квітні до мене не йшли на прийом, і не плакали, що нічим штраф платити ..

Він також обурений варварським відношенням до дерев в Житомирі

- Житомир - не тільки місто сміття, а місто пеньків. І люди ходять до церкви молитися, хоч би один подзвонив: ріжуть дерева « Схаменіться!» (дерева зрізали біля собору в центрі міста)

Я не можу про це не говорити, тому що якщо не зупинимо деградацію людей, якщо самі собі паскудити не будемо, тоді є шанс створювати індустрію переробки відходів.

У Новограді Волинському, Коростені, Коростишеві полігони переповнені на 30%. У Житомирі полігон в 21 га переповнений на 40%. У Коростишеві полігон влаштували у природоохоронній зоні. Ну, ідіоти вони, де їх тепер шукати? Живий або не живий він тепер, але він ідіот був, нехай мені Бог простить ....
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!