Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » КОЖЕН ЧЕТВЕРТИЙ УКРАЇНЕЦЬ украй незадоволений своїми доходами
 
5-02-2011, 22:37  Суспільство

КОЖЕН ЧЕТВЕРТИЙ УКРАЇНЕЦЬ украй незадоволений своїми доходами

 
55 відсотків українців незадоволені своїми доходами, з них 28,7 відсотка - дуже незадоволені. Про це пише видання «Деньги» з посиланням на дані звіту фонду WageIndicator, який провів порівняльний аналіз умов оплати праці в 23 країнах світу.

КОЖЕН ЧЕТВЕРТИЙ УКРАЇНЕЦЬ украй незадоволений своїми доходами



Рівень своїх доходів опитані оцінювали за п'ятибальною шкалою: вкрай незадоволені, незадоволені, байдужі, задоволені, дуже задоволені. Виявилося, що задоволені своїми доходами 16,5 відсотків українських респондентів, серед яких 4,1 відсотка - дуже задоволені.

У таких результатах немає нічого дивного, якщо згадати статистичні дані про доходи українців. Нагадаємо, що згідно з даними Держкомстату України, за підсумками минулого року середня зарплата в Україні склала 2629 грн. в місяць. Більше за всіх заробляють жителі Києва (4174 грн. / місяць), Донецькій області (2955 грн. / місяць) і Севастополя (2712 грн.), найменше - жителі Чернігівської та Волинської областей - 1951 і 1995 грн. на місяць відповідно.

Але повернемося до дослідження WageIndicator. Примітно, що найбільша кількість респондентів, дуже задоволених рівнем свого доходу проживає в Азербайджані (19 відсотків), Колумбії (11,9%) і США (9,5%). Останню сходинку в рейтингу зайняла Великобританія - тут своїми доходами задоволений лише кожен 40-й співробітник (2,7 відсотка).
За матеріалами president.org.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!