Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На землях Житомирської області забруднених радіацією японці хочуть вирощувати ріпак для біопалива
 
9-02-2011, 23:20  Суспільство

На землях Житомирської області забруднених радіацією японці хочуть вирощувати ріпак для біопалива

 
Забруднені радіацією землі Народицького району відродить ріпак. У Житомирській області перебуває делегація асоціації «Чорнобиль-Тюбу» з японського міста Нагоя. Її головною метою є аналіз можливостей відродження територій відселення. Японці пропонують вирощувати там технічну культуру ріпак, з якої можна отримувати екологічно чисте біопаливо. Про ці наміри делегати зі Сходу розповіли голові облдержадміністрації Сергію Рижуку, - повідомляє Житомирська обласна ТРК.

'На



Технічна культура ріпак може надати землям Народицького району друге життя. У цьому Сергія Рижука переконувала делегація з Японії, країни, яка про наслідки ядерних катастроф знає не з чуток.

Питання досліджень забруднених територій для глави області добре відомі. За його словами, вирощування рапсу на півночі Житомирщини має два безперечних позитиви.

Єдине, чого просили дипломатичні японці - це сприяння у дослідженні забруднених територій. Керівництво області в свою чергу пообіцяло різнобічну підтримку.



За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!