Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 64% доходів українців «з'їдають» продукти
 
12-02-2011, 23:01  Суспільство

64% доходів українців «з'їдають» продукти

 
Такі результати вчорашнього соцопитування на «Шустер live»

64% доходів українців «з'їдають» продукти



64% сукупного сімейного бюджету українських працівників наукової сфери йде на покупку продукти харчування. Такі результати соціологічного опитування були отримані напередодні в передачі «Шустер live».

У той же самий час, на питання «на що ви витрачаєте більше всього грошей в структурі своїх щомісячних витрат», працівники торгівлі та продовольчих ринків повідомили, що 56% їх сімейного бюджету йде на харчування.

Нагадаємо, 40,8% своїх доходів кияни витрачають на продукти харчування, 15,2% - на оплату комунальних послуг, включаючи рахунки на стаціонарний та мобільний телефони, Інтернет і ін. На покупку одягу та взуття жителі столиці викладають 13,6% своїх доходів, а на проїзд на громадському транспорті або на купівлю бензину для свого автомобіля - 7,5%. На розваги залишається лише 3,4%, а на заощадження - 4,3%. Про це йде мова в звіті Української торгової гільдії (UTG), оприлюдненому недавно.

Дмитро Дубенський

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!