Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Пари перестали розписуватися на День усіх закоханих. Чекають «красивих» дат.
 
16-02-2011, 00:17  Суспільство

Пари перестали розписуватися на День усіх закоханих. Чекають «красивих» дат.

 
У День Святого Валентина в цьому році у більшості міст не з'явиться жодної нової сім'ї. На диво, на 14 лютого в РАЦСи не надійшло жодної заяви. Спантеличені навіть працівники відділів реєстрації - за останні 10 років це перший випадок, коли майбутні молодята геть проігнорували найромантичніше свято.
'Пари


- Звичайно, в цьому році 14 лютого випало не дуже вдало за календарем - це понеділок, - розповіла нам начальник міського відділу РАЦС Донецька Люцина Гудзенко. - Але, тим не менш, навіть жодного прохання розписати пару в цей день до нас не надходило. Хоча зазвичай бажають створити сім'ю на День Святого Валентина вистачає - наші люди люблять знакові дати і намагаються під них підлаштовуватися. Як правило, в понеділок ми не проводимо реєстрації, але якби було багато бажаючих, думаю, зробили б виключення. Але жодної заяви на цей день у нас немає.

Не спостерігають в РАЦСах ажіотажу і у вихідні напередодні свята. Ні в п'ятницю 11, ні в суботу 12 лютого кількість розписів не перевищила звичайну зимову норму - 3-4 церемонії в день. Це саме підтверджує і свадебный форум

А ось на наступну «щасливу трійку" - 11.11.2011 держслужбовці, незважаючи на «не сезон», прогнозують наплив бажаючих розписатися. Пояснюють просто - дуже багато настільки вірять, що однакові числа принесуть щастя в сімейному житті, що готові навіть «гуляти» весілля під проливним осіннім дощем.

Галина НОВИКОВА kp.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!