Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Приватні перевізники Житомира теж хочуть підвищити тарифи
 
18-02-2011, 21:26  Суспільство

Приватні перевізники Житомира теж хочуть підвищити тарифи

 
Як відомо на громадських слуханнях житомиряни схвалили підвищення вартості проїзду в електротранспорті до 1,5 гривень. Зараз це питання проходить процедуру узгоджень, після якої виконком міської ради ухвалить відповідне рішення.

0



«Всі документи вже надані в Мінекономіки, МінЖКГ. Ми плануємо, що до кінця місяця пропрацюємо їх і приймемо остаточне рішення », - розповів заступник міського голови Іван Зайнчковський.

Він додав, що приватні перевізники Житомира також звернулися в міськраду з вимогою підвищити тарифи на проїзд у маршрутних автобусах. Але поки що не представили для цього документального обґрунтування.

На думку Івана Зайнчковського, рішення про підвищення цін на проїзд у різних видах громадського транспорту слід приймати одночасно. А сам процес підвищення - невідворотний, оскільки пов'язаний із зростанням вартості енергоносіїв і комплектуючих.

Нагадаємо, вартість проїзду в трамваях і тролейбусах Житомира сьогодні складає 1 грн. Ціна квитка в маршрутному автобусі дорівнює 1,5 грн.
За матеріалами zhzh.info.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!