Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі учасники мітингу висловили обурення роботою уряду України
 
23-02-2011, 10:40  Суспільство

У Житомирі учасники мітингу висловили обурення роботою уряду України

 
22 лютого прихильники "Батьківщини" зібралися на площі Корольова в Житомирі, щоб висловити протест проти бездарної політики нинішньої влади.

'У



Незважаючи на снігопад, на площі зібралося близько 100 чоловік.

Активісти партії розгорнули агітаційні намети. На мітингу були присутні колишній голова облради Віталій Француз, народний депутат Сергій Пашинський та інші.

- За рік влада, яка складається з представників Партії регіонів, набрала кредитів на 123 мільярди гривень. Це половина державного бюджету Україні, я не знаю іншої країни з такими "блискучими макроекономічними показниками"! - з іронією заявив Пашинський.

Учасники мітингу висловили обурення фактом грубого політичного переслідування Юлії Тимошенко. Люди тримали саморобні плакати: "Президенту - вертольоти, а нам податкові нальоти", "Фірташу -" Нафтогаз ", народу - підвищення цін на газ", "Янукович, ти заплатив за комунальні в Межигір'ї?
- За рік побудови нової країни регіоналами, темпи економічного зростання впали на 15%. Ситуація в економіці в посткризовому 2009 році була краще, ніж зараз, коли кризи вже немає, але тоді уряд очолювала Юлія Тимошеко, а зараз - професіонал Микола Азаров. - Додав депутат Верховної Ради.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!