Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Причини, що переконують пити зелений чай
 
25-02-2011, 13:12  Суспільство

Причини, що переконують пити зелений чай

 
Постійний приплив хороших новин про зелені чаї діє так, що навіть затяті кавомани починають пробувати маленькими ковтками цей делікатний напій. Ви можете подумати, що це всього лише порція оздоровлюючих знезаражувальних антиоксидантів, безпосередньо пов'язаних із захистом роботи серця, але це більше. Набагато більше. Отже, чому ж допоможе вам зелений чай.

Причини, що переконують пити зелений чай




1. Зменшить ризик виникнення раку


Деякі поліефіри - зелений чай славиться своїми потужними антиоксидантами - мабуть перешкоджають раковим клітинам тіла в отриманні ними поживних речовин, що у свою чергу перешкоджає зростанню і розвитку пухлини. Фахівці в ході досліджень отримують все нові докази того, що у людей, які регулярно п'ють зелений чай, зменшується ризик виникнення раку грудей, живота, стравоходу, товстої кишки і простати.

2. Пом'якшить вашу шкіру


Чай природний антисептик, який звільняє від сверблячки і припухлості. Для цього досить намочити шматочок вати в залишках зеленого чаю і прикласти до хворого місця. Спробуйте його при запаленні шкіри, сонячних опіках або навіть при припухлості вік. І це ще не все. У лабораторних дослідженнях було доведено, що зелений чай допомагає блокувати сонячні промені, що викликають рак шкіри. Не важливо, чи п'єте ви його або застосовуєте безпосередньо на шкіру - саме тому ви бачите застосування зеленого чаю в складах сонцезахисних і косметичних засобів.
3. Вирівнює кров'яний тиск
Мати здоровий тиск крові - приблизно 120/80 - це одне. А мати його постійно - це інше. Але люди, які випивають всього лише пів чашки чаю в день, майже на 50% зменшують ризик виникнення гіпертонії, ніж ті, що не п'ють його. Скажемо спасибі тим же поліефірам (зокрема ECGC). Вони допомагають крові від підвищення / пониження тиску.

4. Збереже вашу пам'ять


Зелений чай також зберігає ваш мозок від перевантажень. Люди у віці, які випивають по дві чашки зеленого чаю в день, в два рази легше вирішують виникаючі розумові проблеми, ніж ті хто не п'є чай. Чому? Це відбувається тому, що більша доза антиоксидантів зеленого чаю бореться з вільними радикалами, які пошкоджують нервові закінчення мозку, викликаючи хвороби Альцгеймера або Паркінсона.

5. Ви довше збережете свою молодість

Чим молодше і здоровіші ваші кровоносні судини, тим молодше і здоровіше ви самі.



Зведення захисних механізмів кровоносних судин збільшує ризик хвороб серця, додає роки до вашого біологічного віку, позбавляє вас енергії. Так скільки ж чаю вам потрібно пити для цієї життєвоважливої роботи? Приблизно 300 мл на день, що також допоможе організму від накопичення жиру і холестерину в кровоносних судинах.

6. Допоможе схуднути

І ще одне. Гарна новина! Зелений чай прискорює процес спалювання калорій у вашому організмі. Буквально в кожному куточку вашого організму, пише Realt.

За матеріалами: realt.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!