Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирській області прокуратура виявила порушення в дитячих садах
 
28-02-2011, 20:23  Суспільство

У Житомирській області прокуратура виявила порушення в дитячих садах

 
Органами прокуратури проведено перевірки додержання законодавства про законність відчуження майна і земель навчальних закладів

У Житомирській області прокуратура виявила порушення в дитячих садах



Данні перевірки показали, що органами виконавчої влади в галузі освіти не приймається достатня кількість заходів щодо розвитку мережі закладів освіти, зміцнення та збереження їх матеріально-технічної бази, належного її фінансування та використання за цільовим призначенням, - повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Зокрема, сьогодні в черзі для влаштування в дитячі сади знаходиться більше 100 тис. дітей, чим порушується їх право на здобуття дошкільної освіти. Найбільша кількість проблем з цього питання в АР Крим, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Одеській, Рівненській областях та м. Севастополі.

У теж час, місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування приймаються незаконні рішення щодо відчуження майна дитячих дошкільних установ, скорочення їх кількості.
За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!