Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирщина повертає свою нерухомість
 
5-03-2011, 00:56  Суспільство

Житомирщина повертає свою нерухомість

 
За кожним селом, селищем Житомирської області закріплений депутат обласної та районної рад, які будуть займатися вирішенням проблем територіальної громади.

0



Таке нововведення ініціював голова обласної ради Йосип Запаловський.

Про це він заявив на прес-конференції, яка відбулася 2 березня 2010 року за приводу 100 днів його роботи на посаді голови Житомирської обласної ради «Пріоритетом діяльності органів влади та місцевого самоврядування є людина і її умови життя», - зазначив Йосип Антонович.

Керівник обласної ради має намір навести порядок у сфері управління комунальної власності, використання земельних ресурсів, вивчення проблем кожного села окремо.
Надходження від оренди комунальної власності обласної ради в порівнянні з І кварталом попереднього року зросло в 3 рази і становлять більше 1,1 млн. грн.

Нещодавно було повернуто в комунальну власність приміщення (300 кв. м) на вулиці Вокзальній, 10 м. Житомира (вартість оренди на сьогоднішній день у цьому районі становить близько 100 грн. за кв. м).
Всього на балансі комунальної власності обласної ради перебуває 131 підприємство, у тому числі 38 об'єктів - у сфері охорони здоров'я, 26 - освіти, 17 - культури, 15 - системи соціального захисту.
Також обласною радою піднімаються питання за рішенням і цільового використання земельних ресурсів, лісових та мисливських господарств в інтересах суспільства.

У судах перебувати близько 50 справ, пов'язаних з поверненням в комунальну власність об'єктів нерухомості, що в майбутньому істотно позначиться на наповненні бюджету. Деякі справи затягуються.
Прийняття обласного бюджету та програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2011 р. у встановлені законом терміни, позитивно характеризують роботу нового депутатського корпусу.
Йосип Запаловський повідомив, що протягом січня-лютого цього року бюджет області виконано в сумі 197,6 млн. грн. У порівнянні з аналогічним періодом 2010 надходження доходів зросли на 28,7 млн. грн. , Або на 17%.

«Депутати цієї каденції повинні докласти максимум зусиль для економічного підйому регіону і створення умов для заможного життя людей», - у висновку спілкування з журналістами сказав голова обласної ради Йосип Запаловський.
Автор Статті: Сергій Форест RuporZT

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!