Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Оприлюднено рецепт ідеального бутерброда
 
13-03-2011, 22:48  Суспільство

Оприлюднено рецепт ідеального бутерброда

 
Британець Крістофер Сміт, один з керівників Центру досліджень продовольства в Манчестері і професор університету в Честері, розробив формулу ідеального бутерброда з джемом.

Оприлюднено рецепт ідеального бутерброда



У дослідженнях професора Сміта брали участь 60 добровольців. В основному вчений експериментував з кількістю наносимого джему і температурою тосту.

Відкриття професора може шокувати традиціоналістів, які вважають за краще намазувати джем товстим шаром і залишати в ньому зубні протези, а масло наносити на ще теплий хліб, щоб воно гарненько розплавилося, пише Daily Telegraph.

Професор наполягає: для тосту необхідно брати лише білий хліб. Після нагрівання до 220 C протягом хвилини скибочку слід 10 хвилин охолоджувати в добре провітрюваному приміщенні. За допомогою цієї простої технології хліб залишиться хрустким, а масло можна буде нанести тонким шаром.

Для приготування ідеального бутерброда в загальній складності знадобиться 7,1 грама слабосоленого масла і 11,2 грама джему. Шар намазки повинен бути не менше 1,5 мм і не більше 4 мм.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!