Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Центр спорту з басейном у Житомирі перетворився на центр наркоманів.
 
31-03-2011, 22:35  Суспільство

Центр спорту з басейном у Житомирі перетворився на центр наркоманів.

 
Кожна нова влада в Житомирі пропагує здоровий спосіб життя і розвиток спорту.

Центр спорту з басейном у Житомирі перетворився на центр наркоманів.



Змінюються влади, проходить час, а «Клуб східних єдиноборств», який знаходиться в Житомирі по вулиці Б. Тена, 84а, знаходиться в запустінні вже більше 10 років.

Раніше, підлітки там безкоштовно займалися дзюдо, боксом, карате, айкідо; в підвальному приміщенні функціонував зал важкої атлетики, а також прекрасний 15-ти метровий басейн, де діти могли проходити реабілітацію.

В даний час, дивлячись на цю будівлю, виникає тільки ностальгія про той час.

- Більше 2 років тому, одне спортивне підприємство мало намір в'язати в оренду це занедбане приміщення, для того щоб дітлахи міста Житомира мала можливість займатися спортом. Благі плани могли б здійснитися, якби не питання ціни оренди, яка підскочила від 200 грн (попередня домовленість) до 19000 грн (яку потім встановила влада). Природно, що підняття ціни за таку будівлю у 95 разів-це значний показник, як кількісний, так і якісний. - Розповідає журналіст Сергій Форест.

Наші батьки і діди збудували нам чудові спортивні зали, стадіони. Тож невже це важко зберегти, я вже не кажу про те, щоб модернізувати. Звичайно, з такими спортивними будівлями про розвиток спорту в Житомирській області не може бути й мови.

Создайте свой бизнес в интернете, не дорогая оренда интернет магазина на нашем сайте. И Вы можете иметь доходы.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!