Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Комп'ютер шкодить жіночій красі, - вчені
 
5-04-2011, 17:26  Суспільство

Комп'ютер шкодить жіночій красі, - вчені

 
Фахівці застерігають представниць прекрасної половини населення планети, які проводять багато часу біля монітора комп'ютера, що з часом вони можуть стати власницями так званого «комп'ютерного» обличчя. Це обвисле підборіддя, «індича» шия, глибокі зморшки навколо очей і на лобі.
Лікарі рекомендують жінкам, які працюють за комп'ютером, мати на столі дзеркало і періодично в нього дивитися. Дами, які слідують цій пораді, «часто приходять в жах від того, що під час роботи вони сидять з дуже серйозними обличчями».

Комп'ютер шкодить жіночій красі, - вчені



Від комп'ютера в основному страждає нервова система, а ось через дефіциту негативних аероіонів і електромагнітного випромінювання падає працездатність, послаблюються захисні функції організму. Незручні пози під час роботи за монітором комп'ютера є причиною виникнення хвороб хребта.

Медики радять всім працівницям офісних приміщень, через кожну годину робити 15-хвилинні перерви, займатися фізкультурою чи гімнастикою, і намагатися, як можна більше часу проводити на свіжому повітрі.
Фото з сайту www.aauwmi.org
За матеріалами natural-medicine.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!