Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жителі мікрорайону Малікова страждають від постійного підтоплення.
 
21-04-2011, 22:54  Суспільство

Жителі мікрорайону Малікова страждають від постійного підтоплення.

 
У Житомирі, мешканці провулку Малого, в мікрорайоні Малікова, вже не один рік страждають від постійного підтоплення.

0



Перед вікнами їх приватного будинку постійно збирається дощова і тала вода, яка потім потрапляє всередину квартир. Неодноразові звернення до влади не дають ніякого результату.

Провулок Малий зручно прихований від міського шуму за новобудовою. Проте, саме ця новобудова створила проблеми для жителів, що живуть неподалік.

Високий насип призвів до того, що під час дощів і відлиги, вся вода з обох сторін провулка стікається під вікна будинку № 9.

- У нас велика проблема вода постійно стікає з обох сторін. Біжить до хати. Ви ж самі бачите ... - Каже Ніна Кірчун.

Антоніна Пишнюк, живе в таких умовах вже понад 10 років. У 2001 році звернулася за допомогою до влади, яка у відповідь написала, цитуємо: "Згідно Статті 151 житлового кодексу України, громадяни, які мають у приватній власності житло, зобов'язані за свій рахунок здійснювати поточні та капітальні ремонти".

Але, як кажуть, надія вмирає останньою і в минулому році Антоніна Пишнюк знову звернулася за допомогою.

- Я в минулому році звернулася до Шелудченко, приїжджає машина, лопатою здирають всю землю, і привезли тільки маленький причеп відсіву ... Паркани стоять, люди відгородилися від води, а мені що робити, у мене хата на дорозі ... - Запитує Антоніна Пишнюк.

Мешканці будинку вимагають від представників влади відреагувати на їхню проблему, адже самостійно перемогти воду їм не під силу.
За матеріалами ТРК Житомир
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!