Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як шоколад впливає на депресію
 
21-04-2011, 23:19  Суспільство

Як шоколад впливає на депресію

 
Прийнято вважати, що ті, хто поїдає шоколад у великих кількостях - не страждають депресіями. Виявляється, все зовсім не так. Поганий настрій любителів шоколаду - це зовсім не випадковість.

'Як



Проводилися дослідження, результати яких це підтверджують. Звичайно, важко сказати однозначно - чи то велика кількість з'їденого солодкого призводить до апатії, чи то під час апатії люди починають поглинати солодке.

Дослідження проводилися на базі університету Каліфорнії. Була взята особлива шкала, рівень якої показував, чи схильна людина до депресії чи ні. Варто відзначити, що в дослідах брали участь здорові люди, це були і чоловіки, і жінки, всього - близько тисячі чоловік.

Споживаючи шоколад і солодке, вони проходили тести. Підсумкові результати були такі, що ті, хто спожив за місяць найбільше шоколаду, отримали найбільшу кількість балів за шкалою, що означає високу схильність до апатії та депресії. Виходить, що все корисно в міру.

А если вам нужны женские сумки магазин - можно найти на сайте isumka.com.ua. Именно там самые качественные сумки Украины.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!