Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Замова на гроші на Великдень
 
23-04-2011, 09:00  Суспільство

Замова на гроші на Великдень

 
У кожної людини свої проблеми: у когось з нас каша рідка, у когось просто перли дрібні, але кожному з нас хочеться, щоб Удача частіше заглядала у гості, а Прибуток прийшов в будинок і оселився навічно. Так ось, щоб вони прийшли, їх треба запросити. Давайте поговоримо про ті змови, які залучають у наш будинок прибуток.

Замова на гроші на Великдень



Підготовка до грошової змови

- Перше з чого почнемо - це кухонний стіл. На ньому має бути скатертина. Стіл не повинен бути голим - це відлякує прибуток. Зовсім не обов'язково застеляти його повністю, але навіть якщо в центрі великого столу лежить маленька серветка - стіл уже прикритий. Скатертина - це перша річ, яка буде потрібно нам для проведення змови.

- Продовжуємо подорож по кухні. Чим ви витираєте зі столу? Ну, те, що голою рукою не можна, це зрозуміло, це навіть не обговорюємо, а ось чим краще? Як не дивно, але кращим варіантом є шматочок тканини, викроєний з вашого поношеного одягу, причому краї ні в якому разі не обробляють. Дуже важливо, щоб з цією річчю у вас були пов'язані гарні спогади. Ганчірочка для прибирання - це друга річ.

- Третя річ, яку ми візьмемо на кухні - кухонний рушник. Краще якщо для змови ви візьмете новий, і на вашій кухні він з'явиться вже в «заговореному» вигляді.

- Для змови на гроші обов'язково потрібно грошове дерево. Причому це може бути як толстянка, яку повсюдно називають грошовим деревом, так і будь-яка інша рослина.

Що при цьому важливо: це має бути живе зелена рослина з округлим листям. Обов'язково жива - бо вона має рости, і разом з її зростанням будуть рости і ваші доходи. Якщо у вас вже є штучне грошове деревце - не викидайте його. Просто знайте: воно не дерево доходів, воно дерево накопичення.

- П'ятий, останній і головний персонаж нашого змови - Домовичок. Подивіться уважно на одяг вашого домовичка. На ньому обов'язково повинні бути кишеня, або сумочка (мішок, вузлик і так далі), в крайньому випадку - широкий пояс. До речі, підготовка до змови - прекрасний привід зробити подарунок для вашого домовичка - подарувати йому щось із нової одежини. Не забувайте, що домовичка треба одягати по сезону!

- І ще для змови вам знадобляться гроші: монети і купюри. Не важливо, якого гідності будуть монети - 1 гривня, 2, 5 або 10, головне: гривні, а не копійки. Якщо у вас є можливість - відстежте, звідки до вас прийшли ці гроші. Бажано, щоб це були гроші, отримані не як здача в магазині, або безлика сума з банкомата. Дуже добре, якщо це гроші, які вам передали з рук в руки як оплату роботи або повернення боргу.

Коли проводити змову

Дуже важливий час проведення великодньої змови. Добре проводити таку змову на Великдень. Тоді крім тієї енергії, яку в змову вкладете особисто Ви, змова посилиться енергетикою самого свята.

Ця змова проводиться у світлий післяобідній час. Ідеальний час для початку змови - 3 години або 7 годин вечора. Для всіх змов, які несуть позитивну енергетику, підбирається непарний час. 5 годині вечора - теж підходящий, хоча й не такий знаковий, час. Непогано, якщо для пасхального обряду у вас буде свята вода.

Слова змови навчаються заздалегідь, причому вчаться вголос, треба спробувати зробити так, щоб ви відчули їх ритм і співучість. Але, (увага!) ні ваш Домовичок, ні ваше дерево не повинні заздалегідь чути слів змови. Вивчайте це в іншій кімнаті.

У вашого домовичка є ім'я. Для змови потрібно трискладові ім'я, де наголос падає на перший склад (Степушка, Іванко, Кузенька тощо). Якщо це неможливо, вживайте слово «рідненький». Мого домовичка звуть Хведька, для даної змови - Хведенька. Отже, сама пасхальна змова на гроші.

Проведення змови

Стіл застелений скатертиною, якою він застелений завжди. Всі необхідні вам речі складені на лівій стороні столу. Постарайтеся, щоб під час змови вас ніхто не відволік - вимкніть телефон, зачиніть двері. Ви берете в руки домовичка і починаєте говорити:

Допоможи мені, Хведенька,
Надай мені милість,
Закликай в будинок гроші,
Щоб вони водились.

Слова при цьому не просто говоряться, вони ніби «наспівуються.

Момент, коли ви вимовляєте перше слово, вважається початком змови. Ви ставите домовичка, берете деревце в руки, переносите на іншу половину столу і продовжуєте змову

І мої доходи нехай завжди ростуть,
І моє багатство нехай збирає тут.

На словах «нехай збирає тут» - вам потрібно зробити закриваючий рух руками (до себе, а не від себе), показуючи, куди ви запрошуєте Доходи.

Зеленими листочками, кожен у свій час,
Ви вирощуєте, грошики, буде дохід у нас.

При цих словах погладьте вказівним пальцем правої руки три листки, а в лівому кулаці стисніть три монети. А потім правою рукою ці монети (по одній!) увіткніть в землю біля рослини. Після цього навколо горщика обертаються (за годинниковою стрілкою!) ті речі, які призначені для кухні, примовляючи:

І на ранковій зорі це істинно,
І на вечірній зорі це істинно,
І світлим днем це істинно,
І темної ночі це істинно.

Після останнього слова «істинно», ви лівою рукою злегка обхвачуєте горщик, а праву піднімаєте і тримаєте перед собою відкритою долонею назовні.

Так буде моє слово вірно,
Так будуть у мене вдома гроші.
Так буде моє слово міцно, Та будуть вони в мене триматися.
Так буде моє слово певне, І на цьому стою я.
Амінь!

Це дуже складний у прочитанні текст. Кожне останнє слово (вірно, гроші, міцно, тримаються, твердо) читається з підйомом і супроводжується коротким різким рух кисті (не всієї руки, а тільки кисті!) - Трохи вперед і трохи вгору. На словах «так буде» кисть повертається назад.

На рядку «І на цьому стою я» - кисть затискається в кулак. Амінь! - Це крапка у вашому змові. Це та віра, яку ви вкладете. Це риса, яка відсікає все інше. Права рука різко опускається вниз.
Змову закінчено. Але якщо у вас вдома є освячена вода, то перед тим як розбирати речі з композиції, окропіть їх святою водою.

Якщо ви вірите в побутову магію, то обов'язково проведіть таку змову на Великдень. Але знаєте, кажуть, вона допомагає і тим, хто в магію не вірить. Цей обряд просто працює. І приносить реальну допомогу.

Фото liveinternet.ru

Джерело zagovory-privoroty.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!