Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі розцвіли магнолії
 
26-04-2011, 22:39  Суспільство

У Житомирі розцвіли магнолії

 
На великодні свята, за сприятливої, теплої погоди в Житомирі розцвіли магнолії. На площі Корольова 2 дерева, подаровані до 1100-річчя Житомира (1984 р.) київським ботанічним садом. На Старому бульварі, поряд з фонтаном «Каскад», по обидві сторони ще кілька дерев.

У Житомирі розцвіли магнолії



Розцвіли також і магнолії подаровані місту в 2010-му році від компанії «Київстар», на Новому бульварі. Але не всі - деякі ще тільки випускають бруньки, деякі сплять або не подають ознак життя. Воно й не дивно, магнолія - дерево «примхливе», в 1984 посадили 25 дерев, а прижилося лише близько десяти.

Квіти дуже приємно пахнуть. Багато житомиряни не знають, як називається це дерево - і це стосується не тільки молодих людей. Деякі плутають з іншими деревами. Але це не заважає магнолії притягувати до себе людей - усі, хто поруч, зупиняються хоч на кілька хвилин помилуватися, понюхати аромат квітів. Є й любителі сфотографуватися з ними.
Магнолії будуть цвісти декілька тижнів, тому у кожного бажаючого буде можливість побачити цю красу.

Японці милуються сакурою, а житомиряни магноліями.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!