Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Діти індиго дуже справедливі
 
26-04-2011, 23:11  Суспільство

Діти індиго дуже справедливі

 
Дитина індиго володіє підвищеним почуттям справедливості. Якщо індиго вважатиме, що хтось несправедливо покараний, він теж відбуватиме покарання.


Діти індиго дуже справедливі



Діти індиго бачать ситуацію інакше, ніж звичайні люди, вони дивляться в корінь.

Їм не відомо поняття провини і розплати. Вони усвідомлюють, що наслідок є результат їх дій, легко визнають свої помилки, але ти ніколи не побачиш, щоб дитина індиго щиро каялася у своїх вчинках, відчувала провину або мучилася страхом покарання. Безглуздо вимагати від них спокутування провини. Індиго мислять раціонально, для їх будь-який результат (позитивний, негативний) - це досвід. Їм абсолютно не зрозуміло, чому їх повинні карати за негативний результат.

Батьки таких дітей часто кажуть: «байдужі!», А вони не праві, діти прекрасно відчувають настрій батьків, просто не сприймають шаблони батьківського виховання, вважаючи їх не раціональними і несправедливими.

У індиго свій власний кодекс справедливості. Ці діти об'єктивно оцінюють ситуацію з малих років. Якщо вони вважатимуть, що їх одноліток був несправедливо покараний - індиго буде протестувати, відбуваючи покарання разом з ним.

Якщо не праві її батьки, вихователі чи викладачі, дитина скаже їм це в обличчя.

Думка 12-річного хлопчика індиго про справедливість:
«Справедливість звичайних людей - це поняття суб'єктивне, воно завжди ґрунтується на власній оцінці ситуації, яка далеко не завжди є правильною. У кожного з нас - своя правда, тобто те, у що ми віримо. Таких правд дуже багато, а істина одна. Тому в кожного своя справедливість, істина ж залишається незмінною. Моя справедливість повинна бути завжди заснована на істині, тоді я не порушу вселенську гармонію ».
Джерело: nimra.ru
Фото з сайту elliot.3dn.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!