Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Бутік «BeerWine» організував вечір дегустації вин.
 
30-04-2011, 10:03  Суспільство

Бутік «BeerWine» організував вечір дегустації вин.

 
Увечері, 28 квітня в житомирському ресторані "12 стільців" пройшов вечір дегустації вин.

Бутік «BeerWine» організував вечір дегустації вин.



Організував цю подію бутік «BeerWine» (Перемоги, 10). Запрошених чекав сюрприз, у вигляді дегустації елегантних зарубіжних вин, а саме з Португалії, Угорщини, Франції, Аргентини, Італії, ПАР, Чилі і США.

Процес дегустації - дуже цікавий і приємний. Секрети правильного прийому вин, оцінки всіх його характеристик відкривала публіці одна з кращих сомельє Україні - Юлія Гненюк.

Сама дегустація проходила наступним чином: публіці були представлені 10 напоїв, з вище перелічених країн. Це:
1 вино біле напівсухе;
2 вина білого сухого;
1 вино рожеве сухе;
1 вино червоне, ігристе, напівсолодке;
4 вина червоних сухих;
1 коньяк.


У кожного учасника лежала на столі дегустаційна карта, в якій були позначені:
країна-походження;
виробник і назва напою;
рік виготовлення;
тип напою;
враження (прийнятно, добре, відмінно);
роздрібна ціна, за якою вино продається в бутику «BeerWine».


Офіціанти граціозно відкорковували пляшки, наливали вино й розносили для дегустації публіці. Сомельє Юлія Гненюк в цей час розповідала про даний напій, його смакові якості, прийоми дегустації, традиції країни виробника. Також вона рекомендувала, до яких продуктів яке вино краще всього підходить. До вина подавався нарізаний сир і грінки.

Знавці вина мали можливість проявити свою ерудицію, і, відповівши правильно на питання ведучих - отримати приємний подарунки від бутіка «BeerWine». Одним, з виграних подарунків переможці пригостили всіх присутніх, і до 10 напоїв для дегустації додався ще один.

Також був цікавий конкурс: жінці та чоловіку були запропоновані ряд напоїв - вина, які вже були дегустувані. А в одному з келихів був сік. Потрібно було на смак визначити назву напою. Обидва учасники, випивши з 4 келихів, допустили всього по одній помилці. Але без призів, звичайно, вони не залишилися.

Дегустація організована бутіком «BeerWine» - захід дуже цікавий: можна багато нового і невідомого дізнатися про світ виноробства, правила покупки, вживання, а також навчитися відрізняти справжнє вино від фальсифікату. Це була друга зустріч, але як обіцяли організатори - не остання.

Сергій Харчук, «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!