Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Рушники в готелях захистили від злодіїв
 
2-05-2011, 22:07  Суспільство

Рушники в готелях захистили від злодіїв

 
У готелях зупиняються самі різні люди. За зовнішнім виглядом не скажеш, хто з них клептоман, проте досить часто трапляється, що разом з чеком за послуги колишній постоялець забирає із собою все, що не прикручено до столика і вішалок у ванній.

0



Керівництво декількох готелів, розташованих в Гонолулу, Маямі і на Манхетені, вирішило, що простіше і дешевше діяти превентивно, ніж пильно стежити за кожним незвичайним. Для цього готелі прийняли рішення оновити свій арсенал хай-тек штучок рушниками, постільною білизною і халатами з вшитими радіочастотними мітками. Коли хтось спробує винести предмет за межі готелю, чіп автоматично пошле повідомлення необхідним співробітникам. А далі невдалого злодюжку чекає загальна ганьба.


Зараз все обмежується лише трьома готелями в США, проте незабаром і інші заклади напевно візьмуть із них приклад. Готель у Гонолулу (побажав залишитися анонімним, так само як і інші два) за заявою керівництва, вже зберіг на RFID-модернізації близько $ 15 тис. в еквіваленті вартості речей які піддалися «апгрейду».
За матеріалами 3dnews.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!