Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У День Матері в Житомирі встановили офіційний рекорд Книги Рекордів України.
 
10-05-2011, 22:25  Суспільство

У День Матері в Житомирі встановили офіційний рекорд Книги Рекордів України.

 
У Житомирі у День Матері, на площі Корольова, одночасно зібралося 315 мам. Унікальний рекорд офіційно зареєстрували у Житомирі представники Книги Рекордів України 8 травня.

У День Матері в Житомирі встановили офіційний рекорд Книги Рекордів України.



Представники громадської організації «Я - мама!» зібрали в одному місці таку кількість мам з дітьми і тих, хто тільки чекає появи малюка завдяки чудовому святу, організованому на честь Дня Матері, - пише Діана Мінаєва, газета 20 хвилин.

Величезна кількість абсолютно безкоштовних атракціонів і всіляких розваг для малюків, цікава концертна програма надовго запам'ятаються всім, хто прийшов в цей день на площу.

- Ви помітили, який особливий сьогодні день?, - Звернулася до присутніх організатор свята, голова громадської організації «Я - мама!» Наталія Боровська. - Цілий тиждень лив дощ. А сьогодні виглянуло сонечко, як знамення, що цей день особливий і дуже важливий. Бути мамою - великий труд. Можливо, цю працю не всі помічають. Сьогодні ви працюєте над своєю дитиною, вкладаючи частинку свого серця. І це чудово. Свого часу ви пожнете те, що сієте сьогодні. Давайте будемо цінувати те, що ми з вами - мами. Давайте будемо поважати цей дар. Бути хорошою мамою - це важливіше, ніж бути гарним фахівцем, професіоналом на своїй роботі. Найважливіша робота в нашому житті - це бути мамою.

Фото з сайту marina-dorih.ru
За матеріалами: 20minut

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!