Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Власний басейн став доступним для кожного.
 
12-05-2011, 11:30  Суспільство

Власний басейн став доступним для кожного.

 
Побачивши кілька років тому в західних фільмах гарний будинок з власним обладнаним басейном, багато хто з нас лише зітхали: «Живуть же люди!» І відразу ж відкидали ідею споруди басейну у власному заміському будинку. На щастя, часи змінилися, і будівництво басейнів з розкоші перетворилася на цілком доступний і неймовірно приємний засіб підвищення комфорту власного життя.

Власний басейн став доступним для кожного.



Звичайно, морально готуватися до строительство бассейнов, павільйону для басейну і видавати власний, вже побудований басейн неймовірно приємно, проте важливо не забувати, що басейн - це ще й складна гідротехнічна споруда, будівництво якого вимагає від замовника певних попередніх рішень:
По-перше, необхідно визначитися з типом басейну. Залежно від особистих переваг, наявних на будівельні роботи часу і коштів, можна вибрати споруди стаціонарного басейну або установку збірно-розбірної споруди. Споруда басейнів стаціонарних вимагає великого числа підготовчих робіт (риття котловану, встановлення дренажної системи і т.д.), тому швидко побудувати даний тип басейну просто неможливо. Швидше за все, між початком спорудження і першим походом в басейн пройде не менше кількох місяців, а якщо ви збираєтеся побудувати великий басейн, то поплавати в ньому вийде тільки в наступному році. Крім того, обладнання для басейнів такого типу обійдеться в кілька разів дорожче обладнання для збірно-розсувних басейнів.


Простота конструкції збірно-розбірних басейнів дозволяє обладнати їх без особливих зусиль, грошових витрат і витрат часу. Час побудови такого басейну скорочується, найчастіше, до декількох годин! Найбільш значні обмеження при будівництві даного типу басейнів пов'язані з розміром і формою. Більшість виробників випускають басейни довжиною від 3 до 6 метрів і поставляють будівельне обладнання лише для круглих, овальних басейнів і басейнів, що будуються у формі вісімки, однак, при бажанні, можна обладнати модель завдовжки до 12 метрів.


Наступний важливий крок при підготовці до будівництва басейнів - вибір відкритого або закритого його розташування. Споруда басейну в приміщення більш економічна (менша витрата енергії для обігріву води) і дозволяє значно продовжити купальний сезон. Крім того, у власника обладнаного в приміщенні басейну не буде зайвих турбот з консервацією на зимовий період, позбавленням води від сміття і випадково потрапившої у неї живності. Проте на будівництво закритого басейну потрібне спеціальне приміщення, більш складне і дороге обладнання для вентиляції басейну, осушення та кондиціонування повітря. При сумнівах у виборі між будівництвом відкритого та закритого басейну, в багатьох випадках, компромісним варіантом може стати споруда басейнів у спеціальних пластикових павільйонах для басейнів, окремі частини яких легко знімаються і дозволяють насолоджуватися свіжим повітрям влітку і комфортною температурою в зимову пору року.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!