Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Валютотерапія - що це таке?
 
21-05-2011, 13:34  Суспільство

Валютотерапія - що це таке?

 
Запасіться різнономінальними купюрами євро і доларів. Покладіть їх в одне з відділень портмоне, і нехай вони стануть недоторканним запасом.

Валютотерапія - що це таке?



Це додасть вам сил, бадьорості і відчуття благополуччя. Ви можете почати будувати плани, якщо не на найближчий час, то хоча б на майбутнє. Наявність валюти в гаманці сприяє життєстверджуючому початку, дає можливість відчути себе незалежним, благополучним, таким що відбувся.

Ви можете уявити себе повноцінною людиною, здатною хоча б подумки опинитися в будь-якій точці світу, і перебираючи купюри, уявити, як ви ними розплачуєтеся за надані за вашим вибором заморські товари, послуги та красу життя. Це зовсім не залежить від загальної суми, яку ви маєте в своєму розпорядженні, головне - відчути впевненість в собі і завтрашньому дні. Через якийсь час, несподівано для себе помітите, що купюр стає все більше і, відповідно, можливостей. Тоді ви переходите до наступної стадії валютотерапії - накопичувальної.

Не піддавайтеся спокусі витратити накопичені кошти прямо зараз, тому що настане розчарування після того, як зібрані таким чином банківські квитки не виправдають ваших сподівань. Не поспішайте, всьому свій час. Зрідка діставайте їх з портмоне і перебирайте, розкладайте, розглядайте, навіть рекомендую понюхати, що створить сприятливий клімат і приємне відчуття. Постарайтеся запам'ятати цей запах, що підсвідомо приведе вас туди, де можна заробити або дістати вже досить пристойну кількість грошей. Ви можете задіяти майже всі органи чуття. Закохаєтесь у зображення, нанесене на купюри. Воно стане вам дорогим і близьким, якщо спочатку було лише знайомим. Тільки не треба їх облизувати і покусувати.

Краще тримати валюту в її природному вигляді, ні в якому разі не стискаючи, не мніть і не скручуйте, вона цього не любить. Тому гаманець або портмоне повинен бути зручним і містким.

Не розлучайтеся з валютою ніколи: на ніч кладіть під подушку, а у ванній кімнаті або лазні покладіть в герметичний пакетик і, прикріпивши мотузочком, повісьте на шию.

Не треба змішувати іноземну валюту з гривнями, навіть якщо це будуть купюри по 1000. Скільки б не було у вас грвень, їх завжди буде здаватися мало.

Ще один з варіантів валютотерапії - відкриття валютного рахунку. Це підвищить ваш рейтинг як у власних очах, так і в очах ваших друзів і знайомих. Не довіряйте нікому інформацію про суми на вашому рахунку, навіть якщо там майже нічого немає, це не буде сприяти вашому успіху.

Не варто позичати або брати кредит, адже здоров'я і щастя в борг не візьмеш, до того ж можна втратити останнє. Маючи в своєму розпорядженні лише власні кошти, ви будете більш самодостатніми, що завадить стати скаредним або розтринькувачем.

І на закінчення хочу сказати наступне. Коли, нарешті, ви станете цілком незалежними від засобів, що характеризують ваше матеріальне становище, можете відмовитися від подальшого проходження курсу валютотерапії. Ви стали абсолютно здорові. А спогади про спосіб, який допоміг вам у цьому, залишаться лише в портмоне, яке більше не буде мати колишнього значення - адже до цього часу ви напевно будете володарем платинової або діамантовою пластикової картки.

Новости и статьи - Articles-All.Ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!