Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі опломбували коробки для благодійних внесків до Дня захисту дітей
 
24-05-2011, 13:33  Суспільство

У Житомирі опломбували коробки для благодійних внесків до Дня захисту дітей

 
У Житомирській мерії 23 травня опломбували коробки для благодійних внесків, які будуть використані для закупівлі дорогої установки в міську дитячу стоматологічну поліклініку.

У Житомирі опломбували коробки для благодійних внесків до Дня захисту дітей



Як повідомили журналістам на прес-конференції, 24 травня коробки для внесків збиралися розмістити в амбулаторних медичних установах Житомира, де вони «попрацюють» до самого Дня захисту дітей, 1 червня.

Нагадаємо, що в Житомирі 1 червня відбудеться благодійна загальноміська акція «Не залишайся байдужим».

Акція передбачає розміщення по місту інформаційних благодійних наметів і розтяжок з написом «Не залишайся байдужим», - повідомила директор Житомирського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.

Намети будуть встановлені на площі Соборній, в районі Польовий («нижня» Польова, сімейно-торговий комплекс), на Крошні (біля агроекологічного коледжу), на ринку Хмільники на Богунії, біля кінотеатру України, універмагу та на Житньому ринку.

Намети будуть встановлені не тільки з метою збору грошей. Волонтери також будуть пропонувати житомирянам приєднатися до збору коштів для придбання установки в дитячу стоматполіклініку, а також до збору канцтоварів, іграшок та книжок для передачі дітям, що перебувають на стаціонарному лікуванні в міській лікарні, обласному тубдиспансері і інфекційному відділенні 2 міської лікарні.

Зібрані предмети вже на наступний день будуть передані маленьким пацієнтам.

Женский сайт Караван историй на котором вы сможете найти: стихи, мода, гороскоп, кулинарные рецепты и многое другое.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!