Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Курці переходять на нелегальне становище
 
24-05-2011, 22:29  Суспільство

Курці переходять на нелегальне становище

 
Згідно з прийнятими міською владою заходам, курити відтепер заборонено не тільки в парках і на громадських пляжах, а й на полях для гольфу, тенісних кортах, а також у таких знакових для Нью-Йорка місцях як Таймс-сквер.

0



При цьому віддатися улюбленій згубній звичці можна неподалік - наприклад, на тротуарі, поблизу парку, в якому палити не можна, або на парковці для машин у самому парку. Ніяких спеціальних доглядачів за дотриманням нових правил не передбачається: міська влада сподівається, що самі жителі будуть повідомляти про правопорушення.

Боротьбу з пасивним курінням Нью-Йорк почав ще вісім років тому, одним з перших міст в світі. До нього заборону на тютюновий дим у ресторанах і барах був введений тільки в Лос-Анджелесі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

З тих пір прикладом американців пішли такі країни як Італія, Ірландія і навіть Індія. У 2006 році повну заборону на куріння в місцях громадського харчування ввела Шотландія, а ще роком пізніше - вся Великобританія. Схожі заходи зовсім недавно ввела Іспанія, де з січня цього заборонено палити біля будинків лікарень та на дитячих майданчиках.
В неділю, 1 травня, у Китаї введено заборону на куріння в ресторанах, готелях, залізничних вокзалах, театрах та інших громадських місцях. Це є частиною загальної кампанії по скороченню числа смертей, викликаних курінням.

Китай є третьою країною у світі за кількістю курців.
А от українці, як палили, так і палять…
Фото з сайту infozoom.ru
За матеріалами mignews.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!