Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Що таке сім'я?
 
24-05-2011, 23:10  Суспільство

Що таке сім'я?

 
Що таке сім'я? Наївне запитання, чи не так? Всім і без роз'яснень ясно. Як слова "хліб", "вода" не вимагають розшифровки, так і це поняття вбирається нами з перших свідомих моментів життя.

Що таке сім'я?



Сім'я поруч з кожним з нас, в кожному з нас, зі своїм неповторним духом, стилем. Сім'я-це чоловік і дружина, це будинок, батьки та діти, бабусі й дідусі. Це любов і піклування, радості і печалі, звички і традиції. Можна з повною підставою сказати: важкий, перехідний вік переживає сім’я. Вона прагне з'єднати в єдине ціле те, що завжди існувало нарізно: ідеал і побут, дійсність і мрію. А це, самі розумієте, складна задача. І виряджається сім'я, як сучасні дівчата : то в бабусину спідницю-мудрість доношують, то в хлоп'ячі штани-емансіпуєтся, то подовжують поділ, то зводять його до коротенької спіднички. Щоб досягла сім'я зрілої краси, міцності і розквіту, потрібно дуже і дуже багато часу та праці.

Женский сайт Караван историй на котором вы сможете найти: гороскоп, мода, стихи кулинарные рецепты и здоровье, красота и многое другое.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!