Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі бажаючим покопатися у власному мозку, надасться така можливість
 
25-05-2011, 13:26  Суспільство

У Житомирі бажаючим покопатися у власному мозку, надасться така можливість

 
У Житомирі видана друга (остання) книга Валерія Михайловича Брандеса "Технологія вирішення проблемних ситуацій, заснована на функціональної асиметрії мозку людини".

У Житомирі бажаючим покопатися у власному мозку, надасться така можливість



У даній роботі представлена технологія вирішення проблемних ситуацій, заснована на закономірностях діяльності мозку. Ці закономірності описуються концепцією функціональної асиметрії мозку людини. Володіючи прогностичним потенціалом, концепція функціональної асиметрії мозку дозволяє звернути увагу на одну з найактуальніших проблем сучасної освіти - навчання вирішення проблемних ситуацій різного рівня складності, як гуманітарного, так і природничого характеру.


Технологія являє собою теорію і практику розумового процесу у вирішенні завдань, з якими щодня стикаються люди. Технологія, що використовується протягом шести років у різних тренувальних групах, показала свою ефективність.


Книга адресована психологам, викладачам вищої школи, вчителям, представникам менеджменту, керівникам фірм, організацій, підприємств. Всім, хто відчуває потребу у розширенні своїх творчих можливостей та організації груп з навчання вирішення проблемних завдань (виробничих, адміністративних, технологічних, психологічних, природничих ...) у нашому соціумі.

ofast.org - портал софта и не только

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!