Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Жителі Житомира смажать шашлики на дахах, ЖЕКи лякають штрафами
 
25-05-2011, 16:42  Суспільство

Жителі Житомира смажать шашлики на дахах, ЖЕКи лякають штрафами

 
На дошках оголошень багатьох будинків в районі Промавтоматика жителі побачили послання такого змісту: «Шановні мешканці! Перебувати на даху будинку суворо заборонено! За появу на даху без дозволу адміністрація КВЖРЕП (так називаються ЖЕКи в Житомирі) № 13 штраф - 750 гривень ». Підпис: Адміністрація КВЖРЕП № 13.

Жителі Житомира смажать шашлики на дахах, ЖЕКи лякають штрафами



Як пояснила журналістам начальник управління житлового господарства мерії Житомира Світлана Пивоварова, таким чином керівництво ЖЕКу хоче попередити випадки вандалізму і хуліганства:

- Надходить багато скарг від мешканців: на дахах незаконно встановлюють супутникові антени, з хуліганства кидають в зливові стоки пляшки та інше сміття, яке неможливо звідти дістати, загоряють і розпивають спиртне, а потім кидають порожні пляшки вниз, а інколи навіть палять багаття (!).

В якості прикладу Світлана Пивоварова назвала будинок на вулиці Шевченка, 35, на даху якого компанія ... смажила шашлики.

Пивоварова пояснила, що подібні штрафи передбачені Адмінкодексу України.

Лучшие курорты и отели в Египте.Новости из Египта.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!