Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Страх вставати на ваги - нова фобія XXI століття
 
28-05-2011, 22:40  Суспільство

Страх вставати на ваги - нова фобія XXI століття

 
Як показало англійське дослідження, одна п'ята людей уникає процедури зважування, боячись дізнатися свою істинну вагу. У результаті ваги використовуються для зважування багажу, посилок і тварин, повідомляє The Telegraph. Між тим, дослідження 3000 чоловік, що проводилося від імені Кооперативу аптеки, показало: багато людей з надмірною вагою або ожирінням часто невірно оцінюють свою вагу.

Страх вставати на ваги - нова фобія XXI століття



Так, близько 40% учасників зізналися, що мають проблеми з вагою. Реальний же показник рівний 65%. Так, п'ята частина людей, які брали участь у дослідженні, не знала про збільшення ризику хвороб серця при надлишковій вазі, а 60% - про підвищений ризик розвитку раку та інших недуг.

Експерти вкрай стурбовані: люди не знають свою ідеальну вагу і про небезпеку для здоров'я, що виникають із зайвими кілограмами. Багато хто до цих пір соромляться обговорювати питання ваги з експертами. При цьому вважається, що зайва вага відповідає Індексу маси тіла від 25 до 29,9. Ожиріння - показникам більше 30. Сам же Індекс розраховується шляхом ділення маси тіла в кілограмах на квадрат зростання в метрах.

Всього 44% людей мають надлишкову вагу, 22% страждають від ожиріння. Наприклад, серед жінок 33% живуть із зайвою вагою, а 24% хворі на ожиріння. До речі, в опублікованому в журналі The Lancet дослідженні, фахівці наголошують: у Великобританії живуть одні з самих товстих жінок у Європі. Чоловіки ж з туманного Альбіону в Західній Європі поступаються за вагою тільки іспанцям.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!