Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Парова ванна для особи. Що за красуня в дзеркалі? ..
 
28-05-2011, 22:51  Суспільство

Парова ванна для особи. Що за красуня в дзеркалі? ..

 
Бажання мати красиву, здорову шкіру притаманне кожній жінці.


Парова ванна для особи. Що за красуня в дзеркалі? ..



Практично всі знають, що за шкірою необхідно доглядати. Але як, чому і коли, знають далеко не всі. Купили баночку крему - таку, як у рекламі он у тієї моделі, якій від сили то років двадцять, - і думають: ось воно, щастя. Намасти - і будемо такими ж.

У деяких жінок догляд за шкірою обличчя досі зводиться лише до вмивання і нанесення крему. Добре, звичайно, якщо ця процедура щоденна. Але й цього недостатньо. Хочеться чогось більшого - щоб і зморшки не з'являлися, а якщо і з'являться, то значно пізніше, ніж у інших, і щоб докучливих чорних крапок не було, та й взагалі, щоб шкіра була як персик.

Модні журнали буквально кричать про вічну молодість завдяки ботоксу, підтяжкам, ліфтингу. Але страшнувато якось, та й не по кишені більшості. І що ж нам робити, не мільйонерам, але тим хто дежу бажає бути гарними? Відповідь одна. Будемо доглядати за шкірою обличчя самі. Тому що більшість салонних процедур цілком можна перенести в домашні умови. І дешевше і надійніше, інгредієнти будуть домашніми, перевіреними.

Отже, починаємо. Шкіру потрібно не тільки умивати кожен день спеціальними засобами, а й глибоко очищати. У цьому допоможе парова ванночка.

Що для її приготування необхідно? Широка каструлька або аналогічна вогнетривка чашка. Вода і різні травички - череда, ромашка, кропива, чистотіл. Все, що вам сподобається. Можна навіть додати крапельку ароматичної олії. Шкоди не принесе точно. І ви не тільки розпарити шкіру, але і а насолодитеся чарівним ароматом.

Ставимо каструльку на вогонь і чекаємо. Закипіло? Дуже добре. Знімаємо з вогню. І забуваємо про неї на кілька хвилин.

У цей час беремо махровий рушник, намазуємо повіки і шкіру навколо губ кремом. Прибираємо все волосся з обличчя і сідаємо над чашкою, закрившись рушником.

Чому не можна відразу сідати над каструлькою з парою? Пар в цей момент дуже гарячий і небезпечний для шкіри. А вже через хвилину-півтори він буде не тільки безпечним, а навіть навпаки, корисним.

Скільки необхідно сидіти над каструлькою? Якщо шкіра жирна - 10 хвилин, шкіра суха - 5 хвилин, не більше. За цей час шкіра встигне розпаритись, пори відкриються, залишиться нам тільки їх очистити.

Для цього нам буде потрібно скраб. Масажними рухами наносимо скраб на обличчя, уникаючи області очей і губ. Помасажували? Дуже добре! Тепер вмиваємося водою. Витираємось.

Наступний етап - нанесення живильної маски. При жирній шкірі краще використовувати маску, яка звужує пори, при сухій і нормальній - просто живильну маску.

Після маски знову вмиваємося і наносимо крем.

Ось і все. Правда, просто? А результат не змусить себе довго чекати. Робите парову ванночку на ніч - ранком себе просто не впізнаєте. Часу для досягнення краси буде потрібно не так багато. Головне - регулярність!

До речі, про регулярність. Як часто можна робити парову ванночку? Для жирної проблемної шкіри - раз на два тижні, для сухої і нормальної шкіри - раз на місяць. Але є одне велике АЛЕ: парова ванночка - річ хороша, корисна і профілактикою простудних захворювань гарною є, однак для дуже пористої шкіри протипоказана. Не слід також захоплюватися паровою ванною, якщо у вас капіляри розташовані дуже близько до поверхні шкіри.


Давайте, милі жінки, будемо для своїх чоловіків чарівницями. Прямо сьогодні. Прямо зараз.

Фото з сайту villina.net
За матеріалами: ШколаЖизни.ру

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!