Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Що подарувати гостям на своєму весіллі?
 
29-05-2011, 20:13  Суспільство

Що подарувати гостям на своєму весіллі?

 
Один мудрий чоловік якось сказав: «Люди рідко думають однаково, крім тих випадків, коли вони вибирають весільні подарунки».

Що подарувати гостям на своєму весіллі?



Дійсно, чому так рідко можна побачити оригінальні подарунки на весілля? Пропоную зруйнувати стереотипи і спробувати знайти цікаві рішення для подарунків своїм гостям.

Замовте для кожного гостя маленьку шоколадку з вашим зображенням на обгортці. Можна прикрасити картинку датою весілля і вашими іменами. Якщо хочете відзначитися своїм почуттям гумору, візьміть які-небудь забавні шаблони для фотошопу і підставте туди свої голови. Наприклад, якщо весілля тематичне в стилі вестерну - вставте молодят у вигляді ковбоїв, в казковому стилі - вставте принца і принцесу.

Сердечка-магнітики теж припадуть до душі вашим гостям. Нехай на них будуть намальовані наречений і наречена і красується напис: «Я був у них на весіллі!» Або «Нагадування: привітати 1 червня з річницею Машу і Сашу».

Якщо весілля виконане в традиційному стилі, то гарним подарунком для гостей стануть весільні консерви. Замовте в квітковому магазині невеликі скляні колби з законсервованим квіткою. Така композиція буде радувати око протягом усього банкета і потім стане прикрашати інтер'єр будинку ваших гостей.

Цікавим сувеніром на пам'ять стане іменний келих. Придбайте келихи і зробіть на них гравірування або розпис по склу. Нехай на кожному буде вказано ім'я гостя. Протягом застілля гості самі помітять, що п'ють з незвичайних келихів, це неодмінно викличе тільки захоплення!

Якщо ж ви хочете, щоб ваша весілля запам'яталося гостям як найоригінальніше й веселе, то можете запросити на торжество художника-шаржиста. Нехай цей творець зробить забавні картини на кожного гостя.

Також можна замовити або взяти в оренду стенд для фотографій. На плакаті буде зображення в стилі весілля (пляжна вечірка, середньовіччя, ельфи і т.п.), а вашим гостям потрібно буде лише сфотографуватися, просунувши голову в це зображення. І ось у вас вже побували в гостях гноми, супермени, королі ... Загалом, хто вам за сюжетом потрібен? Можна, до речі, миттєво роздруковувати ці фотографії, щоб гості одразу могли забрати свої подарунки.

Можна як подарунок піднести гадання на картах. Звичайно, це будуть не звичайні гральні карти й не карти Таро! Замовте в поліграфії власний весільний дизайн карт. Замість валетів, дам і королів будуть красуватися ваші фотографії або самих гостей. На кожній картці напишіть передбачення або побажання! Головна умова, щоб слова були самими позитивними і добрими.

Можна піднести гостям на весіллі і звичайні стандартні сувеніри, тільки в цьому випадку потрібно придумати оригінальний спосіб їх вручення:

1. Покладіть сувеніри в повітряні кульки, надувши їх гелієм. Приєднайте їх до стільців, а перед гостями покладіть конвертик зі шпилькою. Після проголошення тосту або в кінці торжества нехай всі отримають свої подарунки, лопнувши кульку на щастя.

2. Сувеніри будуть здорово виглядати, якщо їх заморозити в барвистому фруктовому желе. Залишається тільки порізати на кубики желе і поставити подарунок перед гостем. Те ж саме можна зробити і з льодом. Заморозити сувенір у кубику льоду і подавати в келиху з напоєм!

3. Замовте металеві ручки з вашим зображенням. Оберніть кожну ручку фольгою і заточіть в свічки, домовившись з фірмою з виробництва свічок. На банкетному столі біля кожного гостя поставте подарунки і запропонуйте їх підпалити. Нехай протягом вечора гості ворожать, що приготували їм у подарунок молодята.

4. Упакуйте подарунки в герметичні поліетиленові пакетики. Опустіть їх в акваріум з водою в банкетному залі (звичайно, треба подбати, щоб там не було морської живності!). Влаштуйте риболовлю - нехай кожен гість спробує з допомогою імпровізованої вудки зловити собі подарунок.

Весілля - це важлива подія в житті молодят. А радість гостей від подарунків, їх щастя та усмішки є невід'ємною частиною цього торжества.
Вдалого весілля і гарного настрою!

За матеріалами: ШколаЖизни.ру

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!