Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як колір спальні впливає на сон
 
4-06-2011, 22:36  Суспільство

Як колір спальні впливає на сон

 
Фахівці вважають, що колір спальні - один з найважливіших елементів у домашньому декорі. Неправильно підібране забарвлення може серйозно нашкодити здоров'ю людини - особливо це стосується дітей.

Як колір спальні впливає на сон



Американський професор Крістіан Гелденхуз провів дослідження впливу кольору на сон і сни людини. Всі свої висновки він виклав у книзі "Sleep Smart".

Виявляється, самим сприятливим для сну є "холодний" блакитний. Експерименти показали, що в кімнаті саме цього кольору люди засипають найшвидше.

Для спальні дорослих ідеально підійде поєднання червоного і синього. Червоний сприяє появі романтичного настрою, а синій - здоровому сну. Крім того, всі відтінки синього є символом натхнення, вірності і спокою.

Тим, у кого є проблеми з пробудженням, краще оформити спальню в жовтих тонах - це буде піднімати настрій рано вранці.

Для дітей абсолютно виправдано вибрати блакитний або рожевий тон (в залежності від статі). А ось кімнату дитини, у якої є проблеми в навчанні, фахівець радить зробити синьо-зеленою.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!