Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вибираємо хустину в подарунок.
 
18-06-2011, 18:21  Суспільство

Вибираємо хустину в подарунок.

 
Простіший головний убір, ніж хустина, уявити собі неможливо. Цей головний убір зародився багато століть тому, але досі не пішов в історію, і залишається актуальним, хоча і втратив своє релігійне значення. Хустку носять вдома і на роботу, в місті і на дачі, з практичною метою - зберегти зачіску, захистити волосся - і просто для прикраси.

Вибираємо хустину в подарунок.



Хорошу вовняну хустку завжди любили за свої властивості: вона чудово зігріває і не мнеться. При цьому хустка не повинна бути товстою, і тому її дуже зручно носити під одягом. Гарна вовняна хустка буде чудовим подарунком і практичною у використанні річчю. Залежно від розміру хустки її можна пов'язати на волосся, шию або ж накинути на плечі - хустка не тільки завжди зігріє, а й буде виглядати нарядно і стильно.
Район Павловського Посада, батьківщини знаменитих павловопосадських хусток - один з найстаріших російських текстильних центрів. Павловопосадська мануфактура була заснована в останні роки вісімнадцятого століття колишнім селянином І.Д. Лабзіним, а згодом перейшла від батька до сина, а від того - вже до його сина і так далі.

'Вибираємо



Однак вироби, відомі сьогодні як павлопосадские платки - тобто вовняні набивні хустки - фабрика почала випускати не відразу, а майже через півстоліття після свого заснування - в 60-х роках дев'ятнадцятого століття. Тоді ж мануфактура стала одним з найбільших текстильних підприємств Росії. Незабаром Павловопосадська фабрика налагодила збут своєї продукції через власний торговий дім.

Сьогодні Павловопосадська платочна мануфактура продовжує давні традиції, використовуючи сучасні технології. Розширюючи асортимент своєї продукції, фабрика освоює нові тканини і види виробів. Так, поряд з традиційними вовняними хустками і шалями виробляються палантини, шовкові хустки, шарфи, чоловічі кашне і навіть скатертини. Такі вироби стануть чудовим подарунком і чудовим придбанням для себе.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!