Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Випадіння волосся: причини і лікування
 
5-11-2010, 01:49  Суспільство

Випадіння волосся: причини і лікування

 
1. Що таке випадіння волосся?

Випадіння волосся: причини і лікування



Людина може втрачати від 50 до 100 волосинок щоденно, йдеться в статтях. Випадання волосся стає медичною проблемою, коли відчувається втрата 10-50% волосяного покриву на певній ділянці голови.

2. Які причини випадіння волосся?

У багатьох людей випадання волосся переживає періоди затишшя. Тому не можна порівнювати проблему випадіння волосся з облисінням.

Причини випадіння волосся бувають різними. Найчастіше вони пов'язані з певним захворюванням в організмі:

1. Нервова система регулює вироблення шкірного сала і зростання волосся, тому стреси сильно б'ють по інтенсивності випадання волосся. Потрібно знати, що випадіння волосся проявляється не відразу, а тільки через два або три місяці після напруженої ситуації.
2. Порушення роботи щитовидної залози. При підвищеному виробленні гормонів (гіпертеріозі) випадання волосся посилюється і рано з'являється сивина. При нестачі гормонів щитовидної залози (гіпотиреозі) випадіння волосся відбувається близько лоба і на потилиці.
3. Недостатнє харчування призводить до того, що випадіння волосся починається через брак вітамінів А і В, а також заліза.

Однак найчастіше жінок і чоловіків хвилює безпричинне випадання волосся:

* Випадання волосся у жінок часто пов'язане з гормональним фоном. Наприклад, випадання волосся після пологів - результат того, що в другій половині вагітності під впливом гормонів волосся стає густішим. За три місяці після пологів волосся випадає активніше, скидаючи те «зайве», що наросло.
* Випадання волосся у чоловіків може бути пов'язано із застосуванням стероїдів, оскільки вони також порушують гормональний баланс.
* Випадання волосся у жінок залежить від дієт і прийому таблеток для схуднення. Саме в спалюваному жирі знаходяться гормони, які нормалізують ріст волосся. До того ж жінка, що худне втрачає необхідні вітаміни та мікроелементи.


В мене почалось випадіння волосся в зв"язку з схудненням,це вже протягом 5 років я борюся з цією проблемою,але результату небачу. Мені вже страшно тому що менілише 26 років,а я вже напівлиса. Хто може допогти?


Взагалі мені порадили засоби фірми KAARAL. http://perukar-shop.prom.ua/product_list/group_145071 Шампунь і Лосьон для шоковой терапии выпадения волос(його впродовж12 днів).Говорять дуже допомагає. А взагалі - у всіх свої проблеми і потрібно підходити до окремого випадку . Універсальних ліків нема.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!