Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Особливості туші для вій
 
3-07-2011, 17:06  Суспільство

Особливості туші для вій

 
Навіть ті жінки, які не надто багато часу витрачають на свій щоденний макіяж і приділяють максимум кілька хвилин в день догляду за обличчям, користуються тушшю для вій. Пару помахів цієї «чарівної палички» - і очі стають привабливими, а погляд виразнішим.

Особливості туші для вій



Про чудесні властивості туші для вій знали і древні єгиптяни, і прекрасні гречанки. Причому користувалися нею не тільки жінки.
У 20 столітті виробництво туші перетворилося на прибуткове підприємство, і зараз цей товар можна вибрати на будь-який смак. Проте як і раніше його компонентами є мило, сажа, різноманітні барвники, вода, ущільнювачі і поживні речовини. До речі, саме через останні, можемо вважати, що туш належить до лікувальної косметики. Виробники додають до її складу препарати, які покращують структуру вій, прискорюють їх зростання, допомагають захистити очі. Але лікувальна туш - ближче до своєрідного гелю для вій. У ній немає барвних елементів, а вона складається їх касторової олії, протеїнів і вітамінних добавок.

Звичайно, вибір туші повинен залежить від самих вій. Техніка нанесення дуже важлива, але залежно від виду досягнутий результат буде різним. Вони діляться на подовжуючі, такі,що додають віям додатковим обсяг, з підкручують ефектом, водостійку косметику.

Максимально подовжуюча годиться для вечірнього макіяжу. Зазвичай вона продається в подвійних тубах з білою та кольоровою щіточкою. Я правда використовую таку і коли роблю денний макіяж. Головне тут не перестаратися і наносити не більше, ніж у два шари. Інакше подовжені вії будуть заважати вам відкрити очі.

Туш, що додає віям об'єм, використовується професіоналами в косметології. Оскільки саме вона не тільки зробить вії «волохатими», але додасть погляду виразності. Щетинки на щіточці рівномірної довжини, щоб обволікати вії з усіх боків.

Згадайте Мальвіну. Якщо вам хочеться мати вії, які завиваються догори, використовуйте туш з підкручуючою дією. Щіточка як би переплітає вії, і після висихання, вони набувають загнутий вид.

Дуже зручно користуватися водостійкою тушшю для вій. Але вона більш агресивна і може викликати алергічну реакцію. Тому часто користуватися цим типом косметики не рекомендується.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!