Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирська мерія збирається «запобігти небезпеці» і купує помпи й насоси
 
5-07-2011, 19:48  Суспільство

Житомирська мерія збирається «запобігти небезпеці» і купує помпи й насоси

 
У минулі вихідні комунальні служби міста відстежували можливі негативні наслідки, пов'язані з погодними умовами - повідомляє управління із зв'язків з громадськістю Житомирської міськради.

Житомирська мерія збирається «запобігти небезпеці» і купує помпи й насоси



«Будемо намагатися запобігти небезпеці, якщо таке станеться в нашому місті. Зокрема, служби перевіряли готовність певних засобів, які необхідні для відкачування води в підвалах і місцях, де зливова каналізація не справлялася під час сильних дощів », - зазначив заступник Житомирського міського голови Микола Боровець.

Боровець поінформував, що зараз проводиться профілактична промивка зливової каналізації в усьому місті. Також планується закупити насоси та локальні помпи для відкачування води.

Заступник мера повідомив, що триває активна підготовка об'єктів ЖКГ до експлуатації в зимових умовах. Штаб з підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період робить об'їзд котелень міста, складаються акти готовності житлових будинків до зими.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!